AzaBrasov - despre Aza Brasov

AzaBrasov - despre Aza Brasov

AzaBrasov - despre Aza Brasov

Limba Romana Deutsch France English

Despre noi

2005 a fost anul infiintarii societatii S.C. Aza Brasov S.R.L. de catre domnul Marian Ioan Muntean. Am inceput in Brasov, Romania, constructia de case de tip familial. Am reparat si consolidat numeroase case vechi, a caror structura de rezistenta avusese de suferit si la care interioarele necesitau lucrari de renovare si reabilitare.

In anul 2006 firma noastra s-a ocupat in Franta cu montarea de bungalow-uri din lemn in Alpi.

In anul 2007 am asigurat reabilitarea retelei de apa a Universitatii Transilvania din Brasov (Complexul Memorandului), am executat lucrari de consolidare a structurii de rezistenta a Cantinei studentesti din cadrul aceluiasi complex, si am renovat etajul acestuia.

Incepand cu anul 2008 firma noastra s-a concentrat in Germania pe constructia si montarea de hale industriale din placi de beton, si s-au executat lucrari de armare (fier beton), cofrare elemente prefabricate, betonare si finisare. Tot in anul 2008 societatea AZA BRASOV, reprezentata de personalul calificat, s-a implicat in lucrari de reparare si renovare, ce vizau mai multe centre de invatamant din orasul Brasov.

Pana in prezent, pastram ritmul cu care v-am familiarizat, dar ne ocupam si de noi proiecte care au capatat forma datorita increderii si rezultatelor muncii noastre.
 

Colaboratori

  • Meier Betonwerke GmbH – Germania
  • Seitz Gerüstbau GmbH – Germania
  • Schweiß und Konstruktionstechnik Endres GmbH – Germania
  • Endres Metallverarbeitung GmbH – Germania
  • NUSPL Maschinenbau GmbH – Germania
  • Pierre & Bois – Franta

Certificari

  1. ISO 9001:2008
  2. ISO 14001:2005
  3. OHSAS 18001:2008

Copyright © All right reserved. Powered by Expert Online & Web Design Brasov SEO